thumb image

ASM te invită să faci parte din noul Consiliu de Administrare al organizației

Alianța Studenților din Moldova (ASM) este organizația neguvernamentală studențească, apolitică, ce cuprinde 10 organizații studențești de nivel local și național. În perioada 29 septembrie – 1 octombrie, ASM invită reprezentanții organizațiilor să participe la Adunarea Generală, în cadrul căreia va fi ales noul Consiliu de Administrare al organizaţiei şi  la o instruire cu privire la managementul echipei în cadrul organizaţiilor studenţeşti.

Conform statutului ASM, Consiliul de Administrare este organul de conducere permanent al Asociației și este format din 7 persoane, cu atribuții distincte, potrivit termenilor de referinţă, după cum urmează: președinte, vice președinte educație, vice președinte educație (social), vice președinte dezvoltare instituțională, vice președinte relații internaționale, vice președinte finanţe, vice președinte proiecte.

Doritorii de a deveni membri ai Consiliului de Administrare trebuie să transmită CV-ul şi programul de activitate, pe care intenţionează să îl implementeze pe parcursul mandatului, la adresa de email: ratadaniela95@gmail.com.

Data limită de aplicare: 27 septembrie.

Instruirea va avea loc la complexul turistic Odiseu, Vadul lui Vodă. Toate cheltuielile pentru cazarea, alimentarea și transportul participanților urmează a fi acoperite de către organizatori.

Detaliile suplimentare privind agenda evenimentului, vor fi transmise nemijlocit participanților prin e-mail.