thumb image

Acceptă provocarea și devino voluntar CNTM!

Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) este structura asociativă a 58 de organizații de tineret, care promovează drepturile tinerilor și reprezintă interesele organizațiilor de tineret în procesul de elaborare, implementare și evaluare a politicilor de tineret. Având mai multe direcții de activitate, CNTM își dorește să mărească numărul tinerilor în structurile de conducere, să-i implice în procesul de luare a deciziilor, să le formeze spiritul civic, promovând voluntariatul.

În acest sens, Consiliul Național al Tineretului din Moldova invită persoanele interesate să facă parte din echipa CNTM. Dacă ești tânăr, dispui de cunoștințe, de dorință și de timp liber, atunci te așteptăm să te implici și să-ți valorifici potențialul.

Vrei să faci voluntariat la evenimente sau să obții cunoștințe în una dintre direcțiile de activitate ale CNTM: politici de tineret, dezvoltare instituțională, drepturile tinerilor și incluziunea socială, educația tinerilor sau ești interesat și dorești să-ți îmbunătățești cunoștințele în ce privește comunicarea într-o asociație, design, stabilirea de parteneriate etc., atunci te invităm să faci acest lucru la Consiliul Național al Tineretului din Moldova – organizație ce-ți va oferi posibilitatea să crești, să te dezvolți și să investești timpul util.

Fiind voluntar în cadrul CNTM vei:

  • avea posibilitatea să te dezvolți multilateral;
  • avea parte de o echipă tânără, dinamică, inovatoare;
  • dezvolta abilități de cercetare, analiză, monitorizare;
  • avea posibilitatea să inspiri propria-ți personalitate și alți tineri;
  • investi timpul și resursele tale, într-un mod cât mai util și productiv;
  • interacționa cu tineri și nu doar, din peste 58 de organizații de tineret, etc.

Pentru a participa în concurs, tot ce trebuie să faci e să completezi  formularul de participare. Poți face acest lucru până la data de 25 decembrie, inclusiv. Persoanele selectate vor fi invitate la cea de-a doua etapă de selecție, interviul.

În cazul în care ai anumite întrebări, nu ezita să-l contactezi pe:

Veaceslav Cerneavschii,

Membru Biroul de Administrare,

Consiliul Național al Tineretului din Moldova,

email: veaceslav.cerneavschii@cntm.md,

tel. (+373) 60 531 353.