thumb image

Înscrie-te la „Premiul Media pentru Tineri” – concursul tinerilor pasionați de media

„Diversitatea – șansa mea de a fi unic” este subiectul general al concursului național „Premiul Media pentru Tineri” la care se pot înscrie tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cetățeni ai Republicii Moldova. Un participant se poate înscrie la un domeniu sau la mai multe domenii (foto, video, text) – dacă expediază dosare separate pentru fiecare secțiune.

Produse așteptate pentru concurs:

Fotografii:  4-5.

Video: 1 – 5 minute.

Text: volum de 1-2 pagini.

Dosarul participantului va conține produsul media + formularul de înscriere în concurs.

Adresa pentru depunerea dosarelor: premiul.media@gmail.com

Alte informații importante găsiți în regulament (nu-l ingnorați!)

Atenție! Va fi apreciată originalitatea și mesajele inedite.  Materialele expediate trebuie să fie realizate în perioada martie-septembrie 2017.

Termenul-limită de înscriere: 30 septembrie, 2017.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul unui eveniment public și vor fi premiați cu obiecte de valoare (cameră foto, laptop, tabletă) în funcție de locul pe care îl vor ocupa.

Membrii juriului vor fi jurnaliști, regizori, fotografi din Republica Moldova. Numele acestora vor fi publicate după 30 septembrie.

Dacă aveți întrebări, îndrăzniți:

E-mail – premiul.media@gmail.com.

Facebook – www.facebook.com/centrul.media.pentru.tineri.

GSM – 067664465, 068049220

Site – www.voceatinerilor.md.

„Premiul Media pentru Tineri” este primul concurs media pentru tineri, organizat la nivel național de către AO Centrul Media pentru Tineri în parteneriat cu Deutsche Welle Akademie, Ministerul Educației al Republicii Moldova cu susținerea financiară a Ministerului Federal pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ).