thumb image

Înscrie-te și ai posibilitatea să participi la conferința cu privire la sănătatea mintală a tinerilor din Slovenia

Între 5-9 decembrie urmează să aibă loc conferința internațională cu genericul ”Non-Communicable Diseases European Youth ” ce se va desfășura în Portorož, Slovenia, unde Consiliul Național al Tineretului din Moldova este partener de implementare a proiectului. Evenimentul este organizat în cadrul programul ERASMUS+.

Cu acest prilej, Consiliul Național al Tineretului din Moldova anunță un concurs de selectare a trei tineri activi pentru a participa la acest eveniment din Slovenia.

Conferința își propune să pună în discuții subiecte cum ar fi domeniul sănătății publice și tineret, asigurarea condițiilor mai bune de viață și de muncă pentru tinerii din Europa.   

Subiectele abordate:

1.Cunoașterea factorilor de risc a tulburărilor mintale

2. Aptitudini legate de sănătatea tineretului și metodologia utilizată în sector: cercetare, management de proiect, advocacy, elaborarea de politici și crearea  unui spațiu mai sigur pentru dezvoltarea tinerilor.

3.Rețele sociale comprehensive între organizații pentru a împărtăși cele mai bune practici și consolidarea unei legături între sectoarele Tineretului și Sănătății Publice.

Doritorii de a participa trebuie să întrunească următoarele criterii:

Majoritatea participanților ar trebui să fie lucrători de tineret (18-30 de ani), dar există și spații pentru tineri neorganizați. Sunt încurajați să participe cei cu spirit de inițiativă, dorința de a obține cunoștințe legate de susținerea politicilor de sănătate publică. Cheltuielile pentru transport sunt suportate de participanți cu rambursarea ulterioară. 

Formularul de înscriere îl puteți completa aici.

Pentru orice neclaritate sau întrebări nu ezita să trimiți un e-mail la adresa  anastasia.sorocatii@cntm.md până pe data de 9 octombrie.