Lucrătorii de tineret din Criuleni utilizează metode inovative în lucrul cu tinerii (Foto)

Sâmbătă, 26 septembrie, la Criuleni, a avut loc activitatea outdoor „City Quest”, organizată și implementată de către participantul Academiei Lucrătorului de Tineret, ediția a III-a, Alexandr Godoroja. În calitate de traineri la au fost: Alexandr Godoroja, Cociug Tatiana, Soltanici Eduard, absolvent al Academiei Lucrătorului de Tineret, ediția precedentă.

În cadrul acestor activități, participanții au avut posibilitatea să acumuleze mai multe cunoştinţe privind principiile de lucru în echipă și importanța acestuia, să-și dezvolte abilitățile de soluționare în grup a unor probleme, să conștientizeze că toate tipurile de conflicte și probleme pot fi soluționate.

Activitățile de follow-up au inclus mai multe concursuri, jocuri, ateliere, implicând activ participanții. Aceștia au fost creativi și originali, făcând față cu brio la toate activitățile și exercitiile propuse. Activitățile reprezintă o continuitate la cele asimilate în cadrul proiectului Academiei Lucrătorului de Tineret. După finalizarea celui de al doilea modul (luna septembrie), participanții urmează să organizeze mai multe activități de instruire în regiuni, pe diverse subiecte: voluntariat, liderism, educatie de la egal la egal, participare civică, comunicare eficientă, etc., utilizând metode non-formale de instruire. Activitatile de follow-up vor ajuta lucratorii de tineret sa exerseze metodele studiate, acest fapt va contribui la îmbunătățirea serviciilor prietenoase destinate tinerilor la nivel local. Activitățile implementate dlucratorii de tineret din Criuleni, sunt un exemplu demn de urmat.

Alte noutăți

Cultivăm Împreună Frumusețea și Solidaritatea!

Citește

EaP NYC Candidate for the board of European Youth Forum – Teodora Panuș

Citește

Noi oportunități pentru tinerii aleși locali. În Moldova a fost lansată platforma Tinerilor Primari și Consilieri Locali

Citește

Временная защита лиц, перемещенных из Украины: анализ законодательства и интеграция на рынок труда

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut