Concurs de fotografie! Devino Ambasador/Ambasadoare Media pentru #ObiectiveGlobale

Dacă ești pasionat/ă de fotografie, cunoști Obiectivele Globale și crezi că ele trebuie să fie respectate și promovate în țara noastră, publică despre aceasta pe rețelele sociale (Instagram sau Facebook). Ulterior, expediază fotografia postată pe adresa obiectiveglobale.moldova@gmail.com, pentru a o înscrie la concursul „Ambasador/Ambasadoare Media pentru #ObiectiveGlobale”.

 

La concurs participă tinerii din orice regiune a țării, cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani, care locuiesc pe teritoriul Republicii Moldova.

Postările cu fotografiile pe care le transmiți pentru concurs trebuie să se refere la un Obiectiv Global din localitatea ta și să fie realizate în perioada februarie – martie 2020.

Poți alege să fotografiezi Obiectivul fie din perspectivă de provocare, fie ca o poveste de succes. Fiecare participant se poate înscrie de cel mult 17 ori, de fiecare dată cu o postare care se referă la un alt Obiectiv.

Dacă fotografia ta va transmite mesaje puternice, iar juriul o va aprecia cu punctaj maxim, tu vei obține titlul de Ambasador/Ambasadoare Media pentru #ObiectiveGlobale. În urma concursului vor fi selectați/selectate 17 Ambasadori/Ambasadoare Media pentru #ObiectiveGlobale – tineri/tinere din diferite regiuni ale țării.

Cele mai reușite imagini vor fi prezentate într-o expoziție la Chișinău, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”.

Data-limită: 22 martie, ora 23:59.

Ca să înțelegi mai multe despre Obiectivele Globale și să fii sigur/ă că respecți fiecare pas de înscriere la concurs:

# Deschide caietul Obiectivelor Globale AICI– inspiră-te, adună idei, promovează 

# Intră în grup! Pune întrebări moderatorilor AICI

# Urmărește evenimentul AICI

# Mai multe detalii despre campanie afli AICI

Concursul „Ambasador/Ambasadoare Media pentru #ObiectiveGlobale” face parte din campania națională „Tinerii din Moldova pentru #ObiectiveGlobale”. Campania este desfășurată în contextul Evaluării Naționale Voluntare pe care Republica Moldova o realizează în 2020.

Campania națională „Tinerii din Moldova pentru #ObiectiveGlobale” este realizată de Consiliul Național al Tineretului din Moldova, în parteneriat cu UNFPA, Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare și UNICEF, cu susținerea media oferită de Centrul Media pentru Tineri.

Alte noutăți

Временная защита лиц, перемещенных из Украины: анализ законодательства и интеграция на рынок труда

Citește

Anunț de selectare a participanților la școala de primăvară „Satul copiilor”, Elveția

Citește

Mecanismele de participare a tinerilor în procesele decizionale

Citește

Studiu: Evaluarea Cheltuielilor Alocate Sectorului de tineret din cadrul Bugetelor APL-urilor de Nivelul II

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino membru CNTM!

Sari la conținut