Au fost deschise aplicările pentru funcțiile de conducere ale CNTM

La data de 26 septembrie, conform votului organizațiilor membre, Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) organizează Adunarea Generală.

În acest sens, CNTM anunță deschiderea aplicărilor pentru funcțiile de președinte, vicepreședinte, membri ai Biroului Executiv și pentru membrii Comisiei de Cenzori a organizației. Aceștia vor fi aleși în cadrul Adunării generale a organizațiilor membre din 26 septembrie.

Conform statutului CNTM, Biroul Executiv este alcătuit din 7 persoane: președinte, vicepreședinte și 5 membri ai biroului. Atât membrii Biroului Executiv, cât și ai Comisiei de Cenzori, sunt aleși de către Adunarea Generală pentru o perioadă de 2 ani, dar nu mai mult decât pentru două mandate consecutive.

Pentru suplinirea funcțiilor se anunță concurs către organizațiile membre CNTM eligibile. Conform Regulamentului Intern de activitate, persoanele interesate vor depune la secretariatul CNTM un dosar pregătit, în baza Termenilor de Referință:

Termeni de referință pentru funcția de președinte CNTM;

Termeni de referință pentru funcția de vicepreședinte CNTM;

Termeni de referință pentru funcția de membru al Biroului Executiv CNTM;

Termeni de referință pentru Comisia de Cenzori.

Termenul-limită de aplicare este 23 septembrie 2015. Dosarele vor fi transmise prin e-mail la cntm.corespondenta@gmail.com.

Amintim că ultima Adunare Generală a fost organizată pe data de 30 mai. În cadrul acesteia au fost prezentate și aprobate Rapoartul financiar, Raportul Secretariatului, Raportul Biroului Executiv pentru perioada ianuarie – mai 2015.  

Pentru informații suplimentare contactați-ne la numerele de telefon 022235175 / 022233088 sau prin e-mail la cntm.corespondenta@gmail.com.

Persoana de contact: Igor Ciurea, Secretarul General CNTM.

Alte noutăți

Временная защита лиц, перемещенных из Украины: анализ законодательства и интеграция на рынок труда

Citește

Anunț de selectare a participanților la școala de primăvară „Satul copiilor”, Elveția

Citește

Mecanismele de participare a tinerilor în procesele decizionale

Citește

Studiu: Evaluarea Cheltuielilor Alocate Sectorului de tineret din cadrul Bugetelor APL-urilor de Nivelul II

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino membru CNTM!

Sari la conținut