Termen Extins: Consiliul Național al Tineretului din Moldova anunță concurs de selectare a unui(unei) coordonator(oare) de comunicare și relații publice.

Consiliul Național al Tineretului din Moldova anunță concurs de selectare a unui(unei) coordonator(oare) de comunicare și relații publice.

CNTM îşi planifică să crească vizibilitatea activităţilor de tineret în sursele mass-media, consolidând imaginea organizaţiei în societate şi îmbunătăţirea comunicării interne şi externe a organizaţiei atât pe plan naţional cât şi internaţional. Persoana selectată va fi responsabilă de promovarea organizației și a activităților în cadrul proiectelor.


Candidatul(a) trebuie să întrunească următoarele condiții:

  • Experiență în comunicare și PR;
  • Experiență, inclusiv în calitate de voluntar(ă), într-un ONG/instituție publică cu atribuții în domeniul de tineret;
  • Cunoașterea limbilor română, rusă și engleză (scris și oral) la nivel fulent;
  • Competențe de comunicare, negociere și de lucru în echipă;
  • Punctualitate și responsabilitate.

Angajatul/a va beneficia de:

  1. Condiții salariale atractive;
  2. Locație accesibilă și orar de lucru flexibil;
  3. Mediu de lucru deschis, transparent, prietenos;
  4. Posibilitatea de a participa la mai multe proiecte interesante atât în țară, cât și peste hotare

? Dacă consideri că ești persoana potrivită jobului dat, atunci completează formularul indicat: https://forms.gle/m98ViZZdc72fpECd9

Persoanele interesate vor expedia prin e-mail la corespondenta@cntm.md dosarul de concurs denumit “Coordonator Comunicare”, care va conţine CV şi scrisoare de intenţie, cu indicarea a 2 persoane de referinţă, până pe 18 decembrie 2022.

Persoana vizată va fi implicată preponderent în cadrul proiectului „Inițiativa Comună a Șanselor Egale pentru Tineri”, implementat de către Consiliul Național al Tineretului din Moldova, cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Guvernul Suediei.

Altele

Consiliul Național al Tineretului din Moldova este în căutarea unui Designer

Citește

Selectarea unui consultant pentru elaborarea regulamentelor, statutelor și instrucțiunilor administrative pentru Consiliile Locale de Tineret și ONG-uri din Cahul și Ungheni

Citește

Apel public pentru achiziționarea echipamentului tehnic

Citește

Call для тренеров-менторов, которые присоединятся к нашей команде на мероприятии «EmpowerHer: Программа развития бизнеса для женщин-беженцев»

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino membru CNTM!

Sari la conținut