Concurs de selectare a unui moderator și 5 facilitatori

CNTM anunță lansarea unui apel de identificare a unui moderator și 5 facilitatori care vor modera și facilita Activitatea de simulare organizată în cadrul proiectului „Dialog4Youth: Cooperare eficientă pentru promovarea participării tinerilor în procesele decizionale”, care se va desfășura în perioada 5-8 octombrie 2023.

Activitatea de simulare se va desfășura în format fizic, pe parcursul a 4 zile, în care, participanții vor fi familiarizați cu politicile de implicare a tinerilor în procesele decizionale implementate până la ziua de astăzi și vor pune în discuție barierele care împiedică procesul de participare. În cadrul activității, participanții vor veni cu soluții pentru a crește nivelul de participare a tinerilor în procesele decizionale.

Pentru detalii referitor la cerințele față de candidați și responsabilitățile persoanelor selectate, consultați documentul anexat:

Dosarul de aplicare poate fi depus la adresa corespondenta@cntm.md până la data de 19 septembrie inclusiv.

Pentru informație adițională, nu ezitați să ne contactați la adresa rinja.grigore@cntm.md – persoana de contact Rînja Grigore, Coordonator de proiect.

Altele

Consiliul Național al Tineretului din Moldova este în căutarea unui Designer

Citește

Selectarea unui consultant pentru elaborarea regulamentelor, statutelor și instrucțiunilor administrative pentru Consiliile Locale de Tineret și ONG-uri din Cahul și Ungheni

Citește

Apel public pentru achiziționarea echipamentului tehnic

Citește

Call для тренеров-менторов, которые присоединятся к нашей команде на мероприятии «EmpowerHer: Программа развития бизнеса для женщин-беженцев»

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino membru CNTM!

Sari la conținut