CNTM anunță apel de identificare a unui expert pentru crearea metodologiei activității de simulare


Scopul acestui apel este de a identifica un expert care va dezvolta o metodologie a unei activități de simulare. Această metodologie va servi ca ghid pentru desfășurarea activității și va contribui la atingerea obiectivelor de a dezvolta soluții practice pentru a eficientiza mecanismele de  implicarea tinerilor în procesele decizionale.

Persoana selectată va fi responsabilă de elaborarea metodologiei activității de simulare, în strânsă colaborare cu echipa de facilitatori.

Deadline pentru depunerea dosarului: 4 septembrie 2023, ora 23:59.

Pentru mai multe detalii, consultații Termenii de referință anexați mai jos.

Proiectul „Dialog4Youth: Cooperare eficientă pentru promovarea participării tinerilor în procesele decizionale” este implementat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova, cu suportul financiar al Agenției Naționale pentru Dezvoltarea Programelor și Activității de Tineret prin intermediul Programului de Granturi 2023 pentru organizațiile de tineret.

Altele

Consiliul Național al Tineretului din Moldova este în căutarea unui Designer

Citește

Selectarea unui consultant pentru elaborarea regulamentelor, statutelor și instrucțiunilor administrative pentru Consiliile Locale de Tineret și ONG-uri din Cahul și Ungheni

Citește

Apel public pentru achiziționarea echipamentului tehnic

Citește

Call для тренеров-менторов, которые присоединятся к нашей команде на мероприятии «EmpowerHer: Программа развития бизнеса для женщин-беженцев»

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino membru CNTM!

Sari la conținut