Anunț de selectare a participanților pentru participarea la un training online privind monitorizarea bugetelor locale de tineret

Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) implementează proiectul ”Participarea tinerilor în elaborarea și monitorizarea bugetelor locale” cu suportul Fondului comun privind dezvoltarea Centrelor de tineret și consolidarea participării și implicării civice a tinerilor din Republica Moldova al Ministerului Educației și Cercetării, Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare și Fondului Națiunilor Unite pentru Populație. Scopul proiectului este de a consolida capacitățile părților interesate de la nivel local și național în procesul de elaborare și monitorizare a bugetelor locale, etc.

Printre acțiunile proiectului se regăsesc activități ce țin de formare a tinerilor și a reprezentanților APL în dezvoltarea și monitorizarea bugetelor pe tineri; facilitarea și ghidarea în procesul de dezvoltare a bugetului raional prin prisma necesităților tinerilor.

În acest context se anunță concurs pentru selectarea a 20 de participanți în cadrul proiectului care să corespundă următoarelor criterii de eligibilitate:

– Membru/ membră a unei organizații de tineret, grup de inițiativă, centre de tineret pe lângă organizațiile neguvernamentale etc.

– specialist de tineret sau lucrător din sectorul de tineret;

– Disponibilitatea de a participa la un training online de două zile în luna iulie (data 01-02 iulie), dar și de a realiza activitățile de follow-up planificate în cadrul proiectului.

Dacă ești interesat/ă să cunoști mai multe aspecte despre bugetele locale de tineret, cum se elaborează acestea, activitățile care le cuprind și alte aspecte relaționate de acestea, precum și să cunoști alți tineri și istoriile lor legate de bugetele locale de tineret, atunci te îndemnăm să participi la acest eveniment, iar pentru aceasta ai nevoie să te înregistrezi completînd  formularul de participare.

Clauza de diversitate: candidații din grupuri sub-reprezentate (persoane cu dizabilități, romi și alte minorități, etc.) vor avea un avantaj în timpul procesului de selecție. CNTM se angajează să adapteze în mod rezonabil mediul de lucru la necesitățile persoanelor cu

nevoi special, optând astfel pentru locații de desfășurare a evenimentului accesibile la necesitățile celor cu dizabilități. Totodată în process de selecție se va ține cont de acoperirea geografică a țării astfel în cît să asiguram participarea tinerilor din mai multe raioane ale țării.

Termen limită de aplicare: 24 iunie, ora 23:59.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon:  079045992 sau prin email:  borcoimihaela21@gmail.com, persoana de contact, Mihaela Borcoi-Frosineac.

Alte noutăți

Prioritățile Tinerilor în Alegerile Prezidențiale și Rolul Lor în Contextul Integrării Europene!

Citește

Better Learning Programme/BLP1

Citește

Youth Summer Camp: Safety, Security, and Mental Well-being

Citește

Prioritățile Tinerilor în Alegerile Prezidențiale și Rolul Lor în Contextul Integrării Europene

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut