Înscrie-te și ai posibilitatea să participi la instruirea privind ”Implicarea tinerilor în elaborarea și monitorizarea bugetelor locale”

Consiliul Național al Tineretului din Moldova anunță concurs de selectare tinerilor pentru a participa la un training cu privire la ”Implicarea tinerilor în elaborarea și monitorizarea bugetelor locale”. Acesta va avea loc în Chișinău în perioada 27 decembrie – 28 decembrie 2019.

Instruirea are drept scop  de a familiariza participanții cu privire la bugetele publice și mecanismele de promovare și monitorizare a acestora, precum și de a împărtăși cele mai bune practici și experiențe la nivel local și național în ceea ce privește implicarea tinerilor în elaborarea bugetelor locale. După instruire tinerii vor cunoaște metode și tehnici care le vor permite să aplice în practică cele învățate precum și să îi învețe pe alți tineri să fie activi și să se implice mai mult la nivel local în elaborarea bugetelor și monitorizarea acestora.

Dacă ești tânăr/ă, voluntar, lucrător de tineret sau lider de tineret și ești interesat de acest training, nu ezita să completezi formularul de participare până la data de 24 decembrie ora 24:00.

Formularul poate fi accesat aici.

Clauza de diversitate: candidații din grupuri sub-reprezentate (persoane cu dizabilități, romi și alte minorități, etc.) vor avea un avantaj în timpul procesului de selecție. CNTM se angajează să adapteze în mod rezonabil mediul de lucru la necesitățile persoanelor cu nevoi speciale.

Organizatorii asigură transportul, alimentarea și cazarea participanților.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 23-51-75 sau prin e-mail: roman.banari@cntm.md, persoana de contact fiind Banari Roman, Secretar General al CNTM.

Activitate realizată de Consiliul Național al Tineretului din Moldova, în cadrul Fondului comun al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare și Fondului Națiunilor Unite pentru Populație privind dezvoltarea Centrelor de tineret și consolidarea participării și implicării civice a tinerilor din Republica Moldova.

Alte noutăți

Prioritățile Tinerilor în Alegerile Prezidențiale și Rolul Lor în Contextul Integrării Europene!

Citește

Better Learning Programme/BLP1

Citește

Youth Summer Camp: Safety, Security, and Mental Well-being

Citește

Prioritățile Tinerilor în Alegerile Prezidențiale și Rolul Lor în Contextul Integrării Europene

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut